ONS EETHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ons Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 8:22 Snelle, vriendelijke bezorging en eten was erg lekker! Alleen een beetje prijzig
20 jan 2023 om 3:45 Lekker, snel & betrouwbaar. Of te wel; Voor herhaling vatbaar !!!!
18 jan 2023 om 12:53 Top top en nogmaals top !
15 jan 2023 om 22:49 Altijd te vrede!!!
9 jan 2023 om 10:19 Had erbij gezet knoflooksaus nou zat geen knoflooksaus bij terwijl staat zelf op het bonnentje die aan die tas zit en ik bestelde een ice thea sparkling en kreeg ice thea peach dit is al de 2e keer dat het fout gaat bij ons eethuis
9 jan 2023 om 8:47 Was lekker en warm nog
6 jan 2023 om 22:21 Gisteravond laat een heerlijke bestellingen ontvangen van een hele aardige bezorger. Het eten was weer er g lekker, de beste kapsalon en goede paninis en burgers ervaren. Ga zo door met goede kwaliteit en hoeveelheid. Tot binnekort insha Allah
6 jan 2023 om 14:50 Lekker en vrij vlot
5 jan 2023 om 21:01 Ik heb kapsalon met een friet besteld.Maar ik krijgen nog steeds geen kapsalon . Ik heb ook jullie gevraagd mijn geld terug geven. maar jullie zijn geen antwoord sturen. dus Ik kan nooit bij jullie eet bestellingen
5 jan 2023 om 2:31 Beste kapsalon van utrecht. Heerlijk n ook de kruiden en vlees top
4 jan 2023 om 3:29 Snelle levering en warm eten
1 jan 2023 om 21:15 Kwam koud aan